post image

Ronaldo och andra hade tillåtelse att lämna arenan tidigt

Skriven av: admin
Publicerad 2022-08-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Cristiano Ronaldo var inte den enda spelaren som lämnade Old Trafford tidigt - och de hade tillåtelse att göra det. 

Ronaldo var igår tillbaka i spel för United, trots att han fortfarande uppges vilja lämna klubben. 37-åringen, som ju missat hela försäsongen, tog plats i startelvan och byttes sedan ut i halvtid. Under kvällen kom rapporter om att Ronaldo lämnat arenan innan matchen var slut – och det väckte en del reaktioner på sociala medier – från fans som menade att han borde varit kvar för att se sitt lag spela klart matchen.

Enligt det stora Unitedkontot The United Stand var det dock inte bara Ronaldo som lämnade tidigt. Flera av spelarna i direktörsboxen lämnade med ca tio minuter kvar – och et hade på förhand beviljats av Ten Hag, eftersom de skulle slippa köer och trängsel.

"Cristiano Ronaldo och andra MUFC-spelare i direktörsboxen lämnade matchen tidigt, vilket var sanktionerat av Ten Hag - enligt uppgift för att de skulles slippa trafik och folksamlingar. Bruno, De Gea, Dalot, Maguire m.fl lämnade i 75:e minuten."

Källa: Twitter

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

    1. Det blir ju dock inte lika många ”klicks” på en ”nyhet” om flera spelare lämnar tidigt, till skillnad mot att CR lämnar enbart. Jag förstår hur skvallerpressen tänker, men jag förstår inte hur alla andra som läser detta, tänker och hetsar upp sig över det. Luuugn!

      1
      0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen