post image

”Ronaldo kommer sparka igång Manchester Uniteds revolution”

Skriven av: admin
Publicerad 2021-09-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Stan Collymore skriver en krönika i The Mirror om Cristiano Ronaldos hemkomst till Manchester United. 

Ronaldo fick den där sagolika comebacken då han i lördags gjorde sin andra debut för klubben inför ett kokande Old Trafford.

Två mål i matchen mot Newcastle gav ett smakprov på Ronaldo-effekten och den gamle spelaren Stan Collymore skriver i en krönika i The Mirror att Ronaldo kommer ha en Cantona-liknande effekt på United som är startskottet på en revolution där klubben återigen kommer ta position som en fruktad stormakt inom fotbollen.

"Cristiano Ronaldos mål kommer att göra Manchester United konkurrenskraftiga. Men det är hans närvaro och självförtroende som kommer ge dem auran som kommer ta klubben tillbaka dit de behöver vara och återigen göra dem respekterade på samma sätt som de en gång var."

"Old Trafford har emellanåt känts tomt de senaste åren, trots över 70 000 på läktarna, men i lördags så lät det återigen som när jag själv spelade där för Liverpool den dagen då Eric Cantona återvände efter sin kung-fu-spark. Cantona var mannen som inledde revolutionen i United och Ronaldo kommer, dubbel så fort, göra dem fruktade igen."

Läs hela Collymores krönika i The Mirror. 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen