post image

Ronaldo kan lämna Juve

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Det ryktas om att Cristiano Ronaldo kan komma att lämna Juventus och givetvis nämns Manchester United som möjlig adress. 

Ronaldo lämnade Manchester United sommaren 2009 för en rekordflytt till Real Madrid och under alla åren i Spanien ryktades det frekvent om en möjlig comeback i United. Så blev det aldrig. Istället blev Juventus hans nya klubb då han sommaren 2018 lämnade Real Madrid efter nio enormt framgångsrika år.
Ronaldos debutsäsong i Juventus gick bra, men det har inte fungerat riktigt lika bra under nya managern Maurizio Sarri och det ryktas nu om att han kan lämna klubben i slutet av säsongen.
Den spanska journalisten Eduardo Inda tror att Juventus kan bli tvungna att släppa Ronaldo för att ha en chans att värva sina primära transfermål.

"Cristiano Ronaldo kan lämna Juventus i slutet av säsongen om de inte vinner Champions League. Han gick till Turin för att försöka vinna Champions League med en tredje klubb, men saker börjar bli komplicerade."
"Juventus vill signa Pogba och Mbappe. Jag tror det kommer bli svårt för dem att göra det, speciellt den andra (Mbappe). Detta pga av lönenivåerna. Om de vill kunna signa dessa spelare så kommer de behöva åta Ronaldo lämna, så det ser ut att vara ett sannolikt scenario."
Om Ronaldo söker en CL-vinnande klubb så kanske inte United är det säkraste kortet. Men hade ni velat se Ronaldo tillbaka i Manchester United om han lämnade Juventus?
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

7 KOMMENTARER

  1. Fan Lopa, det hade varit gött att träffa dig i verkligheten. Här inne framstår du som rätt cynisk och oerhört negativ. Men jag tror fan att du är en skön snubbe som man kan gaffla United med, både högt och lågt asså.

   4
   1
   1. Ante,
    Var försiktig nu så att du inte råkar buntas ihop med den mörka sidan tillsammans med de negativa när du skriver så trevligt till dessa ??
    Det värsta som händer verkar dock vara de röda tummarna, så klarar ditt psyke av det så ska det vara lugnt! ☺️

    2
    2
   2. Ante: Jag är oerhört negativ till United. Jag tycker inte det finns någonting positivt i dagens United, och jag tycker inte att klubben, ledningen, spelarna m.m förtjänar minsta lilla hyllning. Oavsett en, eller två vinster i följd. Det är fans (såsom många här inne) som förstör klubben genom att stötta & vara positiv trots allt som händer, vilket leder till att det nästintill är OK med dagens position, och att top 4 exempelvis vore DRÖMMEN. Jag anser att vi är störst i världen och vi ska mäta oss med en klubb likt Real Madrid. Skillnaden är att Real-fansen ALDRIG hade tillåtit detta hända. Och nu ska väl en och annan person hoppa på mig och skriva ”Bli Real-fan, eller Liverpool om det inte passar” bla bla bla. Och att ”Vi är under en process – generationsväxling m.m”. Annars vill jag påstå att jag är en skön person att hänga med – och vi kan gärna ses 🙂

    11
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen