post image

Ronaldo: Jag är inte här för ligga på 7:e plats i tabellen

Skriven av: admin
Publicerad 2022-01-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Cristiano Ronaldo säger att han inte accepterar den svaga mentalitet som vissa spelare i Manchester United har. 

Saker och ting har inte riktigt blivit som Ronaldo hade hoppats på när han gjorde sin efterlängtade comeback i Manchester United. Laget hade konsekvent tagit kliv mot toppen under en treårsperiod och under sommaren hade man redan innan värvningen av Ronaldo förstärkt med Jadon Sancho och Ronaldos f.d lagkompis från Real Madrid, Raphael Varane. Det var upplagt för att ta nästa kliv och det här skulle bli säsongen då United utmanade de bästa på allvar.

Men något gick snett i höstas och laget tappade helt sin kurs. Efter 19 spelade omgångar ligger United på 7:e plats i Premier League hela 22 poäng bakom ledande Manchester City (dock med två matcher till godo).

I en intervju med Sky Sports säger Ronaldo att han inte accepterar det rådande läget och mentaliteten hos vissa spelare.

"Omöjligt. Det är huvudsaken här. Jag accepterar inte någon annan mentalitet än att vi ska vara topp-tre i Premier League. För att bygga upp bra saker måste man ibland förstöra andra saker. Så varför inte. Nytt år, nytt liv och jag hoppas Manchester United kan nå nivån som fansen vill. De förtjänar det."

"Vi är kapabla att ändra på saker nu. Jag vet vägen fram men jag kommer inte säga det här för det vore inte etiskt av mig att säga det. Det jag kan säga är att vi kan göra bättre ifrån oss - vi alla. Manchester (United) hör hemma bland stora saker så det måste vi ändra på."

"Jag vill inte vara här för att vara på sjätte, sjunde eller ens femte plats. Jag är här för att försöka vinna och utmana. Jag tycker vi kan utmana men vi är inte på vår bästa nivån ännu. Vi har mycket kvar att förbättra, men jag tror att om vi bara ändrar vår inställning så kan vi uppnå stora saker."

Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen