post image

Ronaldo: De senaste månaderna har varit väldigt tuffa

Skriven av: admin
Publicerad 2022-01-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Cristiano Ronaldo medger i en intervju med Sky Sports att hösten och vintern varit tuff för honom själv och för laget. 

Manchester United har gått igenom en minst sagt turbulent period sedan Cristiano Ronaldo återvände. Efter att Solskjaer konsekvent hade tagit United framåt under tre års tid så föll plötsligt allt i höstas och den negativa spiralen blev så stark att norrmannen till slut fick lämna klubben i november månad, efter en längre period av alldeles för svaga framträdanden och resultat.

I en intervju med Sky Sports medger Cristiano Ronaldo att de senaste månader varit allt annat än lätta.

"Inte lätt ärligt talat. Vi bytte Ole, sedan Carrick och sedan kom den nya coachen. Det är svårt med så många förändringar. Det är alltid tufft. Och det är alltid tråkigt (när någon får sparken). Ole brukade spela med mig innan han var min coach. En fantastisk person. När han lämnade så var alla ledsna, men sån är fotbollen."

"När saker inte går som klubben vill så måste klubben göra en förändring. Jag var själv besviken, men vi måste förstå klubben. Det var svårt, men livet går vidare. Men jag tror fortfarande på att vi är kapabla att göra en bra säsong. Vi vet att det kommer ta tid för oss att leverera det den nya coachen vill ute på planen. Men jag ser framåt. Vi måste jobba hårt. Vi spelare måste hålla ihop. Vi vet att vi inte är i den bästa stunden just nu, men jag tror på att om vi jobbar hårt så kan vi uppnå stora saker. Till och med i år."

Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen