post image

Romero om det tunga sista året: Det var en märklig tid för mig

Skriven av: admin
Publicerad 2021-10-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Sergio Romero öppnar upp om vad som var en "märklig" sista säsong med Manchester United. 

Sergio Romero var en trogen andramålvakt i Manchester United i många säsonger, men när Dean Henderson kallades tillbaka från sitt lån inför säsongen 2020/2021 så insåg argentinaren att det inte skulle bli mycket speltid och han ville lämna klubben. Men Manchester United lät honom inte göra det och han blev istället kvar till dess att kontraktet gick ut tidigt i somras.

Romero spelade inte en enda match under sin sista säsong med United och efter att nu ha signat ett kontrakt till slutet av säsongen med Serie A-klubben Venezia, så öppnar han upp om det tunga sista året i United.

"Det sista året var väldigt märkligt för mig. Jag tränade hela året i Manchester. Vissa dagar tränade jag ju helt ensam eftersom laget tränade inför match. Nu känner jag mig väldigt bra."

"Jag gjorde ett bra jobb även när jag återvände till Argentina. Jag hade två månader på mig att förbereda mig inför min ankomst till den här klubben. Jag vill visa att jag fortfarande är samma Sergio som spelade i Genoa och sedan i Manchester."

 

Källa. MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen