post image

Roma: Han kan vara redo att spela mot United

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Romas manager Paulo Fonseca säger att man kommer resa till Old Trafford med optimism till torsagens semifinal och att Chris Smalling kan vara redo att ställas mot sin gamla klubb. 

På torsdags ställs Manchester United och Roma mot varandra i den första av två semifinaler i Europa League och man inleder på Old Trafford. Romas manager Paulo Fonseca säger att man inte kommer att kliva in till matchen med inställningen att ”parkera bussen”

”Semifinalen mot Manchester United är väldigt viktig och jag måste hålla mig helt fokuserad på den matchen, då den är så viktig för oss. Det är sant att Manchester United är väldigt farliga på kontringarna, men vi måste inse att det kommer bli väldigt svårt om vi reser till Manchester bara för att försvara. Vi måste hålla i bollen och göra det svårt för dem. Laget måste visa karaktär och inte falla för djupt.”

 

Chris Smalling - som lämnade Manchester United för Roma förra sommaren - har nyligen återvänt från skada. I helgen fick han en timme då laget förlorade borta mot Cagliari och Fonseca säger att han han möjligen kan vara redo att möta sin gamla klubb på torsdag.

"Han gjorde väldigt bra ifrån sig. Det var viktigt att ge Chris minst 45 minuter speltid. Han fick mer än så och jag tycker det var positivt. Nu har han chansen att spela mot Manchester United. Tyvärr kunde vi inte ge speltid åt alla som kommit tillbaka från skador, men Chris och Leonardo Spianzzola var viktigast att de fick minuter i benen. Vi får se. Det är möjligt att vi använder båda."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

  1. Då måste ju Arsenal vinna sin semi och dem är ju helt hopplösa!😂
   Det hade varit kul med en helengelsk final och att vi krossar Arsenal i den. Vi brukar dock alltid spela skit mot dem men blir det en final mellan dem och oss så vinner vi den!

   2
   0
   1. Jag kommer ihåg en match vi spelade mot A. Bilbao för några år sedan och deras fans skanderade ett slagord under hela matchen. Jag fick stänga av ljudet och vi förlorade på OT med udda målet om jag inte minns fel. Sedan dess är jag rädd för spanska lag. Hoppas på Arse-nal, vilket skulle vara lika med vinst såklart!

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Arsenal
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen