post image

Rojo: Jag hade många erbjudanden

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Marcos Rojo säger att det är en otrolig känsla och en bra utmaning att vara tillbaka hemma i Estudiantes. 

Rojo fick till sist igenom sin flytt och beviljades ett lån under resten av säsongen till sin pojkklubb Estudiantes i Argentina. I en intervju berättar han nu varför han valde Estudiantes framför andra alternativ.
”Många saker föll på plats. Jag behöver spela, komma tillbaka till min nivå, min familj insisterade, min mor ville att jag skulle komma tillbaka. Jag hade många erbjudanden att gå till andra klubbar, men vad är bättre än att vara hemma. Jag hoppas på att vara på planen så snart som möjligt.”
”Jag vill börja träna och vara med grabbarna så snart som möjligt. Jag är väldigt glad. Det är något jag drömt om. Det fanns en öppning och det gick att genomföra. Jag pratade med Sebastian (Veron) ganska mycket och en dag bestämde jag mig för att återvända. Jag har drabbats av många skador på senare tid. Jag har suttit på bänken mycket. Jag behöver spela. Argentinsk fotboll har växt mycket och det här kommer bli en fin utmaning. Jag har pratat med nästan alla här och de har varit till hjälp. Jag vet inte vad jag ska säga till fansen – det är otroligt.”
Källa: MEN

.
 

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen