post image

Rodgers om Maddison-mot-Lingard-ryktet

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Brendan Rodgers kommenterar ryktet om att Manchester United och Leicester kan vara på väg att göra en bytesaffär. 

Det ryktades i helgen om att Manchester United har erbjudit eller planerar att erbjuda Leicester en affär bestående av Jesse Lingard plus £45 miljoner för James Maddison och klubbens manager Brendan Rodgers har nu kommenterat ryktet. På presskonferensen inför kvällens Ligacup-semi mellan Leicester och Aston Villa, sa Rodgers:
”Ni pratar alla om spekulation. Jag pratar inte om spekulation och skvaller. James är en fantastisk spelare och han kommer vara här i januari och bortom januari. Det finns inget budskap (till United om Maddison) Det spekuleras mycket kring våra spelare, vilket är bra eftersom de är talanger och det betyder att de är i ett lag som gör bra ifrån sig. Ingen kommer att lämna i januari, det är en sak som är säker. Men vi vill addera till truppen om vi kan.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. För att United ska lyckas få till ett bytte så får dem nog hosta upp mer pengar. Lindgard värd några hundra lappar, Maddison världspelare.. tror nog mer på minst det dubbla om inte upp mot 1 miljard men va e det om United kunde lägga så mycket på maguier så varför inte göra det på Maddison också. Så slipper man kanske äntligen att se Lindgard i United tröja.

    6
    8

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen