post image

Rodgers: Han är ingen festprisse

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Brendan Rodgers ger en uppdatering om kontraktssituationen kring James Maddison och tar honom även i försvar efter anklagelser om för mycket festande. 

Maddison sägs vara ett av Manchester Uniteds primära transfermål för sommarens fönster, men han förväntas bli väldigt dyr. Hans kontrakt går ut 2023 och förväntas kosta närmare £90 miljoner, om Leicester nu ens släpper honom.
23-åringen sitter även i förhandlingar om ett nytt kontrakt med Leicester och Brendan Rodgers säger att situationen är oförändrad, men att man hoppas på att nå en lösning.
”Vår position är densamma. Klubben och hans representanter förhandlar fortfarande och förhoppningsvis når de en lösning.”
Maddison har fått en del kritik på sistone av folk som menar på att han festar för mycket. Detta efter att han fångats på bild på ett Casino efter att ha lämnat återbud till en landskamp och nu senast i Dubai med dyr skumpa i mängder. Men Rodgers säger att Maddison är mycket professionell och har stor respekt för det han har.

"Jag älskar hans energi och hans hunger efter att bli bättre. Vissa människor försöker måla upp honom till något han inte är. Men tack och lov så känner jag till verkligheten. Han är en mycket professionell ung spelare som fokuserar på sitt spel och som vill bli bättre. Vi har pratat om träningsmentalitet och hur man tar sig till den absoluta toppnivån - man ser det i hans framträdanden och hans siffror. 
"Jag kan bara bedöma honom under den tiden jag varit här. Närmare ett år nu. Och han har varit helt briljant för mig. Och utanför planen har han varit en fröjd. Han är en charmerade ung man - väldigt respektfull och han har stor respekt för det han har här i Leicester. Han är definitivt på väg att bli en av toppspelarna - det kan man se. Han är väldigt trevlig att arbeta med."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen