post image

Rodgers: Det har vi inga planer på

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Brendan Rodgers ger en uppdatering om Leicesters planer för januarifönstret efter rykten om Maddison och Chilwell till Manchester United. 

Manchester United länkas med många spelare inför kommande års transferfönster, dels januarifönstret och framförallt sommarfönstret. Men tre av de rykten som det ligger sanning i är enligt Manchester Evening News och andra tidningar – Jadon Sancho, Erling Braut Håland och James Maddison.
Enligt tidningen så vill United ha alla tre spelarna, men som bekant kan det bli svårt att göra affär i det alltid svårvärvade januarifönstret och Leicesters manager Brendan Rodgers indikerar att United får vänta med att försöka hämta in spelare från Leicester.

"Vi vill växa och det finns mycket utveckling kvar i den här truppen. Vi har absolut inga planer på att sälja någon i januari. Vårt jobb är att behålla det vi har och om det finns möjlighet att förbättra truppen så kommer vi titta på det också. Om inte, så kommer vi fortsätta med den trupp vi har och den är väldigt stark."
Manchester United har även ryktats vara ute efter Maddisons lagkompis, landslagsmannen/vänsterbacken Ben Chilwell. Frågan är om Brandon Williams utveckling fått dem att tänka om.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Jag tycker att det är dåligt att väldigt många som är här inne bara gnäller och oftast ger ”tummen ner” när dom inte håller med ett inlägg eller har synpunkter på inlägget.
  Sen vet jag också att många hör inne inte gillar just mig för att jag är öppet kritisk hur laget spelar, vilka spelare vi har och hur var manager sköter sig. Det kan jag ta. Men kom med vettiga mothugg. Det enda jag oftast ser år ”tummen ner”.
  Jag vidhåller att Solskjaer inte är en tillräckligt bra manager för United. Om vi någonsin ska bli mästare igen i någon tävling, måste Ole bara bort från tränarrollen. Om Ole sedan får vara kvar i organisationen, skiter jag i.
  Nästa punkt. Många här är väldigt stolta att vi har en svensk med i förstaelvan. Även jag. Men om vi ska ha ett vinnarlag i varje lagdel, då kan vi inte vara nostalgiska.
  Lindelöf må vara en bra försvarare, men inte tillräckligt bra för ett lag som har ambitioner att bli både PL och CL mästare.
  Lindelöf ska antingen bli en bra backup för nästa säsongs trupp eller så säljer vi honom under nästa sommar och köper in en mer passande spelare.
  Jag räknar med få inlägg med vettiga kommentarer. Men blir inte förvånad av många ”tummen ner” på detta inlägg.

  2
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen