post image

Robson: Tre tydliga ledare i Manchester United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bryan Robson identifierar tre ledarkaraktärer i Manchester United, som ställer krav på sin omgivning och dirigerar lagkamraterna. 

Bruno Fernandes har varit en enorm succé i Manchester United med mål, assist och ett stort ledarskap. Portugisen har snabbt klickat med sina lagkamrater och är en vokal figur både på planen och utanför.
Manchester United-legendaren Bryan Robson säger att Fernandes, tillsammans med Maguire och Lindelöf är tre tydliga ledare i laget:
”Det jag gillar att se ute på planen är att trots att han är en framåttänkande spelare så ser han sig över axeln och ställer krav på sina lagkamrater. Han säger åt spelarna att köra på och säger var han vill ha dem, vilket är väldigt bra. Vi behövde det, för oavsett om våra andra spelare är väldigt bra så känner jag ändå att alla kan bli bättre på att ställa krav på sina lagkamrater. Men Bruno gör det, så det är väldigt bra. Det betyder att lagets formation kommer vara bra för det mesta. Så blir det när man har spelare som ställer krav på sina lagkamrater.”

"Jag tror det hjälper att han var kapten i Sporting. Jag tror det är något man har naturligt i sig. Bruno ser ut att ha det där naturliga ledarskapet. Jag kan se det även i Harry Maguire sedan han blev kapten. Det börjar synas. Han organiserar folk runtomkring sig. Jag tycker även Victor Lindelöf är en spelare som blir bättre på det och de (han och Maguire) har börjat organisera spelarna omkring sig. Men att en offensiv spelare som Bruno gör det är ett väldigt bra attribut för laget."
Källa. Mirror

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

    1. Jag hoppas på att Grealish blir sommarens sillybomb gällande united, kan inte tänka mig en mer passande kapten för united i dagsläget. McT är en krigare med härta men knappast något kaptensmaterial.

      0
      0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen