post image

”Rivalernas superaffärer får Ronaldo att tveka på framtiden i United”

Skriven av: admin
Publicerad 2022-06-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den spanske journalisten Manu Sainz så är Cristiano Ronaldo inte säker på att han vill bli kvar i Manchester United. 

Avståndet mellan Liverpool/City och Manchester United är redan enormt. Rivalerna är i det närmaste ostoppbara och har länge varit briljanta under Jurgen Klopp och Pep Guardiola. Och nu när de fått in Darwin Nunez respektive Erling Håland lär klyftan knappast minska. Att få in den typen av världsklassanfallare i ett redan fungerande maskineri kommer troligen inte slå fel.

Samtidigt har United ännu inte säkrat något nyförvärv i en tid då behovet av renovering är större än någonsin i modern tid. Man har redan tappat Pogba, Mata, Matic, Cavani och Lingard och fler undermåliga spelare behöver säljas – spelare som Phil Jones, Antony Martial, Eric Bailly och Aaron Wan-Bissaka. Och enligt den spanska tidningen AS känner Cristiano Ronaldo en oro över Uniteds haltande aktivitet.

Den spanske journalsiten Manu Sainz - som bl.a skriver för Diario AS och jobbar med El Chiringuito TV - menar att Cristiano Ronaldo nu tvekar på om han vill stanna i Manchester United, eftersom han är rädd att avståndet mellan United och rivalerna kommer bli än mer påtagligt den här säsongen.

"Cristiano Ronaldo var fast besluten att fullfölja det återstående året av sitt kontrakt med MUFC, men har nu tvivel. Nu när Haaland kommit till Man City och Darwin Nunez till Liverpool så är han rädd att avståndet mellan dessa klubbar och United kommer växa sig större."

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen