post image

Rios känga till Glazers: Det var ett misstag – räkna med det dubbla nu

Skriven av: admin
Publicerad 2022-12-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Rio Ferdinand skickar en känga till Manchester Uniteds ägare för att man inte tog tillfället i akt och signade Cody Gakpo i somras. 

Manchester United passade på möjligheten att signa Cody Gakpo i somras. Man hade fört samtal med PSV om en transfer värd 50 miljoner euro ink add-ons och det personliga kontraktet med spelaren var aldrig något problem.

Men man prioriterade att signa Antony från Ajax i en affär som landade på 100 miljoner euro – och eftersom brasilianaren blev långt dyrare än vad man hade hoppats så parkerades Gakpo-affären, trots att Ten Hag ville ha honom.

Sedan dess har 23-åringen gjort en mycket imponerade säsong för PSV, med 13 mål och 17 assist på 24 matcher för klubben. Och han är just nu en av VM:s stora utropstecken efter tre mål på tre matcher för Holland. Men när spelare glänser i VM så tenderar också deras marknadsvärde att stiga - och det är troligen fallet med Gakpo.

United har fortsatt bevaka honom under säsongen och transfergurun Fabrizio Romano sa häromdagen att nya samtal mellan United och Gakpos representanter är inplanerade inför januarifönstret, men att prislappen nu sannolikt blivit högre. Och Rio Ferdinand menar att det var ett stort misstag av klubbledningen att inte sanktionera affären i somras.

"Man Uniteds nästa värvning (Gakpo) - som vi kunde köpt för £25-30 m innan turneringen, men det priset har antagligen dubblats nu. Även om han inte gör något mer i VM så har hans värde dubblerats. Löner och transfersumma. Han har gjort tre mål i VM. Och Ronaldo har lämnat... Wow. Man United behöver nya ägare nu."

Källa: Mirror

 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen