post image

Rio: Spelarna United borde signa

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Rio Ferdinand förklarar vilka spelare han vill se Manchester United signa under kommande transferfönster. 

Transferfönstret kommer sannolikt ha ett annat start och slutdatum i år och exakt hur pandemin kommer påverka klubbarnas förmåga att göra affärer återstår att se. United har länkats med många spelare under säsongen och det har kokat ned till två primära transfermål, enligt mediarapporterna – Jadon Sancho och Jack Grealish (alternativt James Maddison).
Rio Ferdinand vill definitivt se Sancho i United, men nämner inte Grealish eller Maddison när han i en intervju med The Beautiful Game Podcast förklarar vilka spelare han vill se United signa.
”Det förändras varje vecka. Men jag skulle definitivt köpa Sancho. Kan ni föreställa er Sancho i det laget. Han drar till sig två, tre spelare och Rashford går en mot en. Gud, då är det klart. Jag skulle kanske köpa Partey från Atletico Madrid eller Ndidi från Leicester. Jag gillar även Saul Niguez – han är en väldigt väldigt bra spelare på mittfältet. Och jag tycker fortfarande de behöver en mittback. Antingen någon som Ben Godfrey (Norwich 22-årige mittback) eller någon som Koulibay. Jag vet inte. Det är svårt.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen