post image

Rio: Klubben borde inte låta honom göra fler presskonferenser

Skriven av: admin
Publicerad 2022-05-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Rio Ferdinand menar att Manchester United borde förbjuda Ralf Rangnick från fler presskonferenser för att undvika mer skrivirer. 

Ralf Rangnick har den senaste tiden varit allt mer öppet kritisk till vissa beslut som fattats av Manchester United och också mot den befintliga truppen. Rio Ferdinand sa häromdagen i ett uttalande att han anser att Rangnick inte borde ”vädra smutstvätten” offentligt och nu säger han att tysken inte borde tillåtas göra fler presskonferenser.

”Han nämner vissa spelare vid namn som han känner hade kunnat göra stort avtryck direkt, både kortsiktigt och långsiktigt och han fick inte uppbackning. Där ligger hans frustration. Han nämnde Luis Diaz, Dusan Vlahovic som gick till Juventus. United försökte inte värva dem. Han sa att styrelsen inte ville göra något eftersom de ville vänta till sommaren.”

"Jag tror hans otålighet och frustration nu syns vid presskonferenserna. Jag ska vara ärlig - om jag suttit i ledningen så hade jag inte tillåtit honom att göra fler presskonferenser. Jag hade inte velat att det kom ut i media. Om jag hade varit en person i chefsposition i klubben så hade jag sagt "prata med oss så reder vi ut det. Du kanske inte håller med oss, men du är anställd här och dessa är reglerna. Håll dig inom ramarna." Just nu säger han saker som jag är säker på får folk bakom kulisserna höja på ögonbrynen varje gång det är presskonferens."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Vad är det som säger att United ens hade lyckat med att värva Luis Diaz och Dusan Vlahovic även om man hade försökt?
    Diaz spelar nu i Liverpool och Vlahovic i Juventus och vad jag förstår går det bra för dom båda i respektive lag. Om dom hade valt att spela för United hade dom båda troligen haft dubbelt så hög lön men sämre spel jämfört med idag.

    3
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen