post image

Rio: Jag har ett problem med Pogba

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Rio Ferdinand säger att han älskar Paul Pogba men att han har ett problem med fransmannens agerande. 

Paul Pogbas framtid har varit osäker under lång tid och har har omgetts av flyttrykten under hela säsongen, sedan han förra sommaren själv öppnade för en flytt ifrån United med den där kommentaren om ”en ny utmaning.”
Fransmannen har sedan dess själv inte yttrat sig om framtiden. Och heller inte bemödat sig om att tysta ned ryktena. Däremot har hans vokala agent Mino Raiola vid flertalet tillfällen varit ute och vevat i media med en rad kontroversiella uttalanden som nådde sin kulmen med ett utspel mot Solskjaer på Twitter i vintras.
Rio Ferdinand säger att Pogba borde sköta snacket själv istället för att låta sin agent ständigt röra om i grytan.
”Jag är ärlig, jag älskar Paul för han är en fantastisk grabb. Jag har känt honom sedan han var en ung grabb och jag pratar fortfarande med honom. Det enda problemet jag har med Paul är att han borde prata själv istället för att låta sin agent prata. Om han gjorde det så hade vi haft mer klarhet i hela situationen. Jag har sagt det här till honom, men Paul är sin egen man och han kommer hantera det på sitt sätt. Det respekterar jag. Men det är det enda (negativa) jag kan säga.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen