post image

Rio: Jag gillar inte att Rangnick hänger ut styrelsen

Skriven av: admin
Publicerad 2022-05-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Rio Ferdinand menar att Ralf Rangnick borde ta problemen internt snarare än att vädra problematiken under presskonferenser. 

Ralf Rangnick har på sistone talat väldigt öppet om hur han ser på Manchester Uniteds trupp. ”Det kan behövas så många som tio nya spelare” sa tysken nyligen. I förra veckan sa han också öppet att styrelsen nekat honom en ny anfallare i januarifönstret, trots att spelare som Luis Diaz, Dusan Vlahovic och Julian Alavarez fanns tillgängliga.

Rio Ferdinand menar dock att det är ett svagt agerande av Rangnick, att hänga ut spelare och styrelse.

"När jag hör manager prata.. Vi har aldrig varit en klubb som vädrar vår smutstvätt offentligt. Killen pratar om detaljer som ska hållas inom klubben. "Jag försökte signa den eller den spelaren." Prata med styrelsen. Prata inte med allmänheten. När man lämnat jobbet och klippt banden då kan man prata. Det kan jag kanske förstå. Man kan ventilera vissa grejer.. Men när man fortfarande jobbar där.."

"Det får honom själv att se lite bättre ut och det tar lite anvar från honom. Jag tycker inte det han gör är rätt. Ja visst är man besviken, men red ut det med klubben. När man dragit där ifrån kan man prata men att göra det när man fortfarande är på jobbet  det hjälper ingen."

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

 1. Med tanke på hur klubben ruttnar inifrån kanske den bästa idén är att hålla allt inom klubben. Jag tycker det är skönt att se någon som är öppen och ärlig, det ger hopp om att något kanske kan ändras.

  14
  0
 2. Jag tycker Rio har rätt här . Det är lite ”narcisstistkt ala Mourinho style” att flytta fokus från sin egna prestation när det inte går som tänkt. Ragnick behöver inte gå ut o säga allt detta för 99,9 % av vi supportrar vet hur jävla pissiga Glazers är och hur pissigt klubben sköts . Bättre han bokar in ett möte face to face o hyvlar av dom än att skapa ännu mer kaos i media.

  6
  8
 3. Det som Rangnick säger är ju ingen hemlighet direkt heller. Både LvG och Mou har ju nämnt problemen i klubben, dock mer ordagrant efter att de lämnat klubben. Själv uppskattar jag ärligheten och öppenheten från Rangnick, det ger förtroende.
  Rangnick anställdes ju för att identifiera problemen i klubben, därav sin efterföljande konsult roll.

  10
  0
 4. Ragnicks analys är ju klockren absolut , men tycker fortfarande inte han behöver delge detaljer till engelsk media . Under Sir Alex år blåste det även då ganska hårt ibland inom klubben vet vi nu i efterhand men hans mål var ju att hålla allt utanför media .

  Oavsett så tycker jag de förändringar som skett i klubbens struktur senaste 4-5 månaderna är det mest positiva som hänt senaste 8 åren och förhoppningsvis kommer vi se resultat av detta inom några år .

  8
  1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen