post image

Rio Ferdinand tippar topp-sex i Premier League

Skriven av: admin
Publicerad 2022-08-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Rio Ferdinand förklarar hur han tror att topp-sex i Premier League kommer se ut när säsongen är färdigspelad. 

Känslan inför årets Premier League-säsong är att den kommer bli tuffare än på länge. City och Liverpool har värvat varsin superanfallare i Haaland och Nunez och Tottenham och Arsenal har också förstärkt bra. Och Manchester United kommer onekligen bli bättre under Erik ten Hag. Vi har redan sett lovande tecken under försäsongen. Och med ett par värvningar till innan fönstret stänger kan det kanske till och med bli riktigt bra.

Rio Ferdinand tror dock att det fortfarande är City och Liverpool som kommer slåss om ligatiteln. I en intervju med Mirror ger han sitt tips på topp-sex.

"Jag tror City är laget att slå igen. De har förstärkt med Haaland och Kalvin Phillips. De tappade Sterling ja, men de har en djup trupp och spelare som kan spela i flera positioner. Och de har erfarenheten av att vinna. Liverpool kommer dock pusha dem hårt igen."

"En bihandling till deras kamp om titeln blir mellan Chelsea, Manchester United och Spurs - och kanske Arsenal - för tredjeplatsen och fjärdeplatsen. Jag tror det blir ett härligt race det också. Jag är säker på att något lag utanför favoriterna också kommer ta sig upp och vara med. Vi såg West Ham förra säsongen. Det kommer bli intressant. Jag tror topp-sex kommer se ut såhär i den här ordningen: City, Liverpool, Spurs, Man United, Chelsea, Arsenal."

Källa: Mirror

 

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Den gode Rio tippar med hjärtat. Inget fel med detta.
    Intressant att han tror mer på Conte än på Tuchel. Och dem emellan klämmer sig ten Hag.
    Om Liverpool kan slå City denna säsong hänger väldigt mycket på att deras nyckelspelare håller sig skadefria. Liverpool har samma topp som City, men inte samma bredd.

    1
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen