post image

Rio Ferdinand om Frenkie de Jong-ryktena

Skriven av: admin
Publicerad 2022-05-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Rio Ferdinand ger sin syn på en eventuell värvning av Frenkie de Jong. 

Det har under veckan ryktats om att Erik ten Hag har Frenkie de Jong högt upp på önskelistan och att United kontaktat Barcelona om spelarens tillgänglighet. Och Rio Ferdinand anser att holländaren vore en fin förstärkning.

”Jag har alltid tyckt han är en toppspelare. De sägs att Frenkie de Jong kan bli den första spelaren att köpas av Erik ten Hag och det hade varit en fantastisk värvning. Han är inte så stor, men han är snabb med bollen och en bra dribbler som kan ta sig ur trängda situationer, han fattar bra beslut och är en bra passningsspelare.”

”United söker spelare som kan kontrollera bollen och matchen och som kan få laget att fungera med balans och i bollinnehav. Jag tycker han vore en bra förstärkning.”

Källa: MEN

.

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

 1. Jag blev upprymd när jag hörde att han kanske skulle köpas in, men vet inte om jag är det längre.
  Han spelar i sin drömklubb, han lever sin dröm.

  Får vi en glad och nöjd spelare om han måste lämna Barcelona för regniga Manchester? Kommer han vilja visa varför Barcelona inte skulle sålt honom, eller får vi en spelare som är missnöjd över att bli såld och inte har fokus?

  2
  2
 2. Det som kan väga över för att få honom till United, är ju att han skulle få återförenas med tränaren som ”skapade” honom och gjorde honom intressant för toppklubbarna i Europa.
  Sen förstår jag inte argumentet vissa drar med angående vädret i Manchester. Spelarna i den blåa delen av staden har inte klagat (vad jag läst/hört) och de är just nu troligen det bästa fotbollslaget i världen – i regniga Manchester.
  Vädret tror jag inte är avgörande.

  3
  1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen