post image

Rio Ferdinand: Mitt val mellan Maddison och Grealish

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Rio Ferdinand förklarar vem av James Maddison och Jack Grealish han föredrar och varför. 

Manchester United har under säsongen varit starkt länkade med både James Maddison och Jack Grealish, men den senaste tiden har de flesta rapporter i tidningarna gjort gällande att det är Grealish som toppar önskelistan framför sin motsvarighet i Leicester.
Rio Ferdinand fick under en Q&A på Instagram frågan vem av de offensiva mittfältarna han själv föredrar:
”Grealish eller Maddison? Det är en bra fråga. Båda flyger just nu och har gjort otroligt bra ifrån sig under det senaste året. De är två väldigt olika spelare. Maddison är en spelare som kan få tag i bollen. Han gör mål, assist, skapar chanser, han är skarp och tar sig in i bra positioner. En väldigt bra spelare. Jag gillar honom.”

"Grealish gör också allt det där, men han har en sak som alla de andra engelska spelarna i den positionen såsom Dele Alli, Maddison, Mason Mount saknar. De spelarna som kan spela bakom anfallaren, de offensiva mittfältarna. Grealish kan ta sig an folk. Grealish tar bollen, han kan manipulera bollen, drar spelare till sig.. Drar till sig en eller två spelare och skapar ytor för andra. Det är vad jag gillar med Grealish. Och han är även en viss arrogans. Han vet att han är en bra spelare som producerar. Därför väljer jag honom med knapp marginal."
Vem föredrar ni - Grealish eller Maddison?
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

7 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen