post image

Rio Ferdinand: Jag hade älskat att se Grealish i United

Skriven av: admin
Publicerad 2021-07-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Rio Ferdinand tippar Jack Grealish nästa klubbadress och trots att han personligen hade velat se honom i United, så tror han inte så blir fallet. 

Jack Grealish länkades starkt med Manchester United förra sommaren, men i år har det inte förekommit mer än något enstaka rykte. I alla fall inte hittills. Istället är det City som kopplats ihop med Grealish och det ryktas om att man är på väg att inleda budgivningen för att testa Aston Villa.

Många vill dock gärna se att United ger sig in i det racet och gör sitt bästa för att stoppa övergången till rivalen. En av dessa är Rio Ferdinand, som på sin Youtube-kanal säger att han hade älskat att se Grealish i United men som samtidigt tror det blir svårt.

"Jag hade älskat om han kom till Man United såklart, men den positionen är fullsmockad. Bruno som 10:a, till vänster finns Rashford och Martial. Och Pogba finns där. Så det utesluter Man United lite, om de inte skulle sälja en eller två spelare för att få honom. Det är det stora beslutet de behöver fatta."

"Ja (han skiljer sig från Bruno) för han springer med bollen, det gör inte Bruno. Det finns inte många spelare längre som får en att tappa andan och får en att känna "wow det där var galet det han just gjorde". Sancho gör så och Grealish gör så. Rashford kan göra det ibland. Han är en fenomenal spelare och han skulle tillföra värde till alla lag. Men jag tror det blir City.

Se avsnitten på Youtube.

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen