post image

Rio Ferdinand: Båda parter är glada över det här

Skriven av: admin
Publicerad 2022-11-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Rio Ferdinand tror att både Erik ten Hag och Cristiano Ronaldo fått som man velat. 

Erik ten Hag ville av allt att döma inte ha Cristiano Ronaldo i Manchester United, trots att han många gånger hävdade att han var en viktig spelare för laget. Och Ronaldo ville bort från United. Kanske redan i somras, eller så var det en växande känsla under hösten till följd av den reducerade speltid han fick av sin manager.

Men nu har parterna brutit kontraktet och Ronaldo kommer att signa för en ny klubb inom kort. Och Rio Ferdinand säger i ett uttalande till BBC att båda parter antagligen är glada över utfallet.

"Jag tror båda parter är väldigt glada. Han gjorde den där intervjun med inställningen att han ville bort från klubben. Han var inte glad, det var han väldigt tydlig med. Och Ten Hag har också fått som han ville. Båda parter är väldigt glada och det är nu dags för nästa kapitel för Cristiano Ronaldo."

Och om vilken som kan tänkas bli Ronaldos nästa destination, sa Rio: "Det beror på hur hans motivation är. Är det Champions League? Är det pengar? Är det att fortsätta spela någonstans där klimatet är bra? Det kommer att pågå bakom kulisserna, men vi kommer få veta tids nog."

Källa: BBC

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen