post image

Rio Ferdinand: 100% JA till Bellingham

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Rio Ferdinand anser att det vore en bra investering att spendera stort på supertalangen Jude Bellingham. 

Jude Bellingham var under januarifönstret starkt länkad med United och det ryktades om att United la bud i regionerna kring £30 miljoner, men han blev kvar i Birmingham. Man har fortsatt länkas stark med spelaren under de senaste månaderna och han besökte nyligen Carrington tillsammans med sina föräldrar för en guidad tur på anläggningen. Men rapporter i Tyskland gör gällande att Borussia Dortmund leder racet om hans signatur.
Rio Ferdinand anser att United bör göra allt de kan för att vinna racet och att det vore en bra investering trots den för en 16-åring enorma prislappen.
”Enorm talang. Sättet han spelar ser väldigt bra ut. Balansen, mognaden i en så pass ung ålder. Prislappen är fenomenal – £30 miljoner för en ung grabb. Men så ser världen ut nu. Men kan vi behålla honom i tio år så är det pengar väl spenderade. Men att spela som han gör i The Championship.. Visst det är en chansning, men en väl avvägd sådan. Om jag vore (beslutsfattare) i Manchester United så hade jag tagit honom till 100%. Han tycks ha allt. Han kan spela över hela frontlinjen. Jag älskar att se dessa unga grabbar, det är vad jag lever för.”

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

10 KOMMENTARER

    1. Göta Petter vilket konstigt svar, inte riktigt vad jag är van vid av andra Unitedsupportrar i ett Unitedforum.
     Vet faktiskt inte om du trollar, går i 8an eller bara mörkar att du inte har ett svar på frågan, vilket är helt ok då man inte kan ha svar på allt?
     Tror dock inte för ett ögonblick att du sett honom mycket till skillnad från mig.
     Den röda tråden för oss som ser mycket fotboll generellt och har ett genuint intresse för sporten bortanför laget vi följer, brukar vara att vi sällan alt aldrig har ett behov av att oprovocerat trycka ner andra i forumen, ofta dessutom med tomma argument som ger mer sken av okunskap än attityd då kommentarerna sällan innehåller någon relevans till ämnet.
     Vi diskuterar mer än gärna och blir inte provocerade av andra åsikter eller frågor.
     Faktum är att vi välkomnar andra åsikter och frågor, hur blir det annars en diskussion?
     Som sagt, inte en chans att du sett Bellingham ”mycket”, vore du kunnig och insatt i spelet skulle du lugnt och sakligt förklarat för mig varför du anser att killen är en dålig investering.
     Själv har jag ingen aning (påstod ju att Rashford är 9a), men United har råd att ev floppinvestera på en av världens hetaste 16 åringar som ska peaka om 10 år, så min fråga kvarstår.. Why?

     0
     0
     1. loool ah exakt så säger vi bram xD
      minns mig bara när han floppar som håland oxo gör inom tre år så kan du fortsätta skriva me folk som ser mycket fotboll generellt och har ett genuint intresse för sporten bortanför laget de följer tills dess hahahahahav

      0
      0
     2. Du börjar med 100% NEJ säger JA??????
      Sedan förstår jag inte dina inlägg. Är väl för gammal, vilket innebär att jag sett väldigt, väldigt mycket fotboll. You have a bit of catching up to do!

      0
      0
 1. Jag har sett en del matcher med Bellingham och vid dom tillfällena så har han imponerat stort på mig.
  Killen är bara 16 år och redan dominant i championship så självklart är det en bra investering för framtiden…
  Köp !!!!

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen