post image

Rio: Du måste vänta ut honom!

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Rio Ferdinand förklarar hur Aaron Wan-Bissaka borde agerat vid Bournemouths ledningsmål i gårdagens match på Vitality Stadium. 

Manchester Uniteds lilla svit på tre raka bortasegrar tog i går slut då man förlorade mot Bournemouth på Vitality Stadium. Hemmalaget vann med 1-0 efter att den f.d Manchester United-anfallaren Josh King satt dit matchens enda mål, precis innan halvtidsvilan.
Målet var vackert, men det var också ett riktigt tafatt försvarsspel av Aaron Wan-Bissaka och Rio Ferdinand – som kan ett och annat om försvarsspel – sa i BT Sport-studion att nyförvärvet inte kan agera så som han gjorde i den situationen.

"Han måste vänta och ha tålamod där. Man måste vara tålmodig. I det där området så måste man nästan sätta situationen på slow motion i sin hjärna. Man ska inte agera för snabbt. Anfallaren har ryggen mot mål. Vad ska han hitta på härnäst? Så fort han agerar så måste du reagera och stänga ned hans skott."
"Men det han gjorde var att han petade lite lätt på ena sidan och då bestämde sig Josh King. Han vände bort honom, höll bort honom och satte dit ett underbart avslut."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen