post image

Rio: Att James är bäst, säger allt

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-12
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Rio Ferdinand säger att det faktum att Daniel James varit Manchester Uniteds mest betydelsefulla spelare under hösten, säger en hel del om hur illa det är i klubben just nu. 

När Daniel James köptes in från Swansea i somras var det kanske inte så många som kände till honom och det var nog heller inte många som hände väntat sig att han några månader senare skulle visa sig bli Uniteds största offensiva hot. Men så har det väl trots allt varit under hösten i den brist på bredd och kvalité som råder i truppen.
James presenterade sig redan i debuten i ligapremiären mot Chelsea med ett fint mål och sedan gjorde han ytterligare två mål under sina tre följande framträdanden. Men att ett okänt nyförvärv från Swansea är den spelare som imponerat mest i Manchester United, vittnar om att något är galet säger Rio Ferdinand.

"Jag tror inte att United hade förväntat sig att de skulle få det de fått av Daniel James så tidigt i hans Manchester United-karriär. Han har antagligen varit deras mest betydelsefulla spelare hittills, så vad säger det egentligen om den truppen?"
"Man köper någon från Swansea - en spelare man antagligen tänkte skulle blomma ut långt senare - men han har tvingats fram som deras viktigaste spelare just nu. Det säger allt om var Manchester United är just nu" säger Rio till Talk Sport.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen