post image

Rice: Old Trafford är en av mina favoritställen att spela på

Skriven av: admin
Publicerad 2022-01-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Declan Rice ger en stor komplimang till Manchester Uniteds hemmaarena - en kommentar som kanske bådar gott inför sommaren. 

Declan Rice har länge ryktats vara Manchester Uniteds primära transfermål för mittfältet och efter att han igår spelat på Old Trafford gav han en uppmuntrande kommentar om arenan och atmosfären.

”Jag älskade det. Varenda gång jag kommer till Old Trafford så säger jag alltid att det är en av mina favoritplatser att spela på. Det är en fantastisk arena.”

Manchester United lyckades ta alla tre poäng efter att Marcus Rashford satt segermålet i matchens absolut sista sekund.

Källa: Mirror

.

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Gillar verkligen denna grabben och hur han har utvecklats, men… Vad är det för summor som måste presenteras för att han ska släppas? 800 miljoner+?

    Han vill inte göra sig opopulär bland fansen så han förfrågar inte en flytt som det redan beskrivits flera gånger. WH tänker inte släppa honom för struntsummor.
    Alla lag vet att United betalar överpris för spelare (Villa fick Tripper för nästan en tredjedel som vi blev erbjudna att köpa honom för ett halvt år tidigare). Rangnick vill inte lägga en miljard på en enda spelare så länge det inte är en ”spjutspets” man köper. För 800 miljoner får vi Hadaira, Kessie och Zackaria. Rice måste begära en flytt annars är flörtandet med United i förgäves.

    0
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen