post image

Representanterna till Rashfords försvar

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Marcus Rashfords representanter försvarar sin klient från kritiken efter onsdagens framträdande. 

Rashford stod för en svag insats då Manchester United mötte West Ham och byttes ut mot Odion Ighalo i andra halvlek. Efter matchen fick Rashford utså kritik på sociala medier och i pressen och hans representanter D N May Sports Management tog till Twitter för att skydda sin klient.
“Mycket har sagts om Marcus form igår. Det som är otroligt är att jag är säker på att grabben håller på att bygga upp sin form efter en potentiellt karriärsavslutande skada. United är ett lag som vinner tillsammans och förlorar tillsammans.”

Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Om Rashford fortfarande håller på och bygger upp skadan han fick i vintras, då finns det väl en risk att skadan går upp igen? Då är min enkla fråga, om Rashfords spel hämmas av skadan, varför i helvete riskerar Ole att lagets bäste anfallare skadas igen? Vi vinner ingenting med en Rashford som bara kan spela 50-60% av sin kapacitet. Helvetet brakar loss om Rashford skadas igen och det är indirekt på Oles order.

  0
  0
   1. Absolut,
    men varför spela med en spelare om han inte är 100% redo. Synnerligen nu när det är 2 matcher i veckan. Hans rygg får ingen tid att återhämta sig.
    Jo jag fattar att Rashford själv vill spela men här borde medicinska teamet stoppa honom.

    0
    0

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen