post image

Redknapp: Andra lag kommer vara nervösa

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Jamie Redknapp säger att konkurrenterna om topp-fyra kommer vara rädda för Manchester United när ligan återupptas. 

United var i storform innan spelstoppet med elva matcher utan förlust och positiva spelmässiga tendenser. Inför omstarten av ligan ligger man på 5:e plats, tre poäng bakom Chelsea och man har nu dessutom två världsspelare att förstärka det redan starka laget med – Paul Pogba och Marcus Rashford.
Sky Sports-experten Jamie Redknapp tror att lag kommer vara rädda för United under slutspurten.
”De har viktiga spelare tillbaka. Tittar man på Manchester United nu så har de Marcus Rashford frisk igen och det kommer bli fantastiskt för United att ha honom tillbaka. Det är som en ny värvning – en av de bästa center-anfallarna i världen, eller kantspelarna eller var man nu vill spela honom. Så jag tror United kommer känna att de har en riktig chans.”
”Det kommer bli intressant att se dynamiken på mittfältet också, med Paul Pogba tillbaka. De har så mycket talang på mittfältet just nu och kan man få dem att jobba tillsammans så har de en riktigt stor chans. Andra lag kommer vara nervösa över United. Lag som Chelsea, som redan är i topp fyra, kommer se sig över axeln.”
Premier League startar imorgon onsdag med matcherna mellan Manchester City v Arsenal och Aston Villa v Sheffield United.
Manchester United kliver in i spel på fredag kväll med match borta mot Tottenham.

Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Otroligt spännande måste jag säga. Hoppas spelarna håller sig skadefria säsongen ut och kammar hem poängen de förtjänar. Tider förändras – för ett år sen trodde man verkligen inte att vi skulle ha ett så stabilt lag på papper. Fernandes lyfte upp laget markant. Tror även Maguire gör en del bakom kulisserna. Nu laddar vi inför Fredagen.

  0
  0
  1. Absolut värsta som kan hända vore att nån idiot spursspelare mer eller mindre medvetet går all in på Bruno så att han blir borta från allt spel hela sommaren. Bruno är vår motor och hjärta, men också vår akilleshäl. Han får inte skadas om det ska bli nån lycklig sommar för United.

   0
   0
 2. ”De har så mycket talang på mittfältet just nu och kan man få dem att jobba tillsammans så har de en riktigt stor chans”, översättning: Om Pogba visar lite framfötter så kanske han har en plats, men då måste han visa upp att han besitter ett defensivt tänk i och med att United nu tillsatt 10-rollen med en annan spelare.
  Att köra en 6a som inte ens arbetar i defensiven går inte. Rätta sig i ledet, eller bänken. Tyvärr. Bäst vore att byta Pogba mot SMS rakt av. Jag ogillar inte Pogba, nej. Han är en underbar spelare med kvalitet, men United spelar inte som han vill så vi får ut 85% av honom. Bättre att spela en spelare som ger 100% på sin position och inte MÅSTE vara den som står i centrum hela tiden, en lagarbetare behövs. Kan Pogba ta den rollen eller har han blivit ”för stor” för United? SMS > Pogba i nuvarande formation.

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen