post image

Record: Fernandes kommer vara på Anfield

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den portugisiska tidningen Record så kommer Bruno Fernandes resa till England direkt efter Sporting Lissabons match mot Benfica på fredag. 

Enligt tidningarna i Portugal så är en anledning till att affären dröjer att Sporting vill att Fernandes spelar för dem i matchen mot rivalen Benfica på fredag, men tidningen Record skriver att United lagt ett bud på 70 miljoner euro (£59,8 miljoner) – ett bud som enligt tidningen inte inkluderar några spelare som delbetalning, som det tidigare rapporterats kan bli fallet – och att Fernandes förväntas ta farväl av publiken och sina lagkamrater efter fredagens match.
Enligt tidningen kommer 25-åringen resa till England efter Benfica-matchen och han kommer finnas på plats på läktaren under söndagens stormatch mellan Liverpool och Manchester United på Anfield.

Manchester Evening News skriver att superagenten Jorge Mendes, som förvisso inte är Fernandes huvudsakliga agent men som hjälper till med representationen och förhandlingarna med Manchester United, i går satt i direktörs-boxen på Old Trafford under matchen med Wolverhampton.
 
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Varför kallas vissa för superagent?
    Alla agenter är värsta blodiglar vars enda uppgift är att skå så mycket pengar det bara är möjligt från både säljande och köpande klubben.
    En superagent suger mer än en normal agent?

    1
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen