post image

Real Madrids beslut om Martin Odegaard

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-05
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Real Madrid skickade direkt till din email.

Enligt skvallret så har Real Madrid nu fattat beslut om hur man ska göra med Martin Odegaard efter säsongen och deras beslut ska ha gjort norrmanen mycket ledsen, skriver sajten 90 min. 

Martin Odegaard var förra säsongen utlånad till Real Sociedad och gjorde där bra ifrån sig. Han kallade inför den här säsongen hem till Real Madrid, men det stod snart klart att chanserna under Zinedine Zidane skulle bli ytterst begränsade och i januarifönstret gjorde klubben honom tillgänglig för ett lån och Arsenal signade honom för resten av säsongen.

Norrmannen har sedan ankomsten i London imponerat för Arsenal, som nu sägs vara redo att försöka signa honom permanent i sommar då lånekontraktet löper ut. Men spelarens preferens har alltid varit att återvända till Real Madrid och slåss om speltid för att till slut förtjäna sin plats i laget.

Nu menar dock sajten 90 min att Real har fattat beslutet att Odegaard inte kommer att finnas i Zidanes planer för nästa säsong och att en transfer är på tapeten. Enligt rapporten har beslutet gjort spelaren mycket besviken och han sägs nu överväga vad nästa drag blir. Inter och PSG uppges också vara intresserade av hans signatur, men enligt 90min så är hans preferens att stanna i Premier League - och Arsenal har sannolikt ett övertag, även om minst tre andra PL-klubbar också uppges vara intresserade och ska ha tagit kontakt med hans representanter.

 

Källa:  Express

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Paris Saint-Germain
Real Madrid
Tottenham
Chelsea
Borussia Dortmund
Bayern München
Arsenal
Barcelona
Manchester United
Borussia Dortmund
West Ham
Tottenham
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen