post image

”Real Madrid tror att Håland kommer hamna i Premier League”

Skriven av: admin
Publicerad 2021-10-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den spanska TV-programledaren Josep Pedrerol så är känslan inom Real Madrid att Erling Håland är på väg mot England. 

Erling Håland tippas hamna i antingen Real Madrid, Manchester United, Manchester City eller PSG då hans utköpsklausul på £65 miljoner träder i kraft nästa sommar.

Enligt den spanska journalisten och TV-programledaren Josep Pedrero, som leder programmet El Ciringuito TV så är känslan inom Real Madrid att Håland kommer att hamna i England. Detta rapporterar Manchester Evening News i en kort puff. Men om det blir United eller City återstår att se.

Det rapporterades igår från den trovärdiga journalisten Constantin Eckner, som bl.a skriver för Times och BBC, att det just nu är Manchester City som leder racet om norrmannen och att hans agent Mino Raiola kommer hålla samtal med klubben i januari, inför en flytt till sommaren.

Manchester United får hålla tummarna att de uppgifterna inte stämmer. Men det finns en koppling mellan City och Håland sedan hans far Alf-Inge spelade i klubben mellan 2000-2003, det är sannolikt ett lockande erbjudande för alla spelare att spela under Pep Guardiola och chanserna till titlar i Manchester City är givetvis stora. Troféer är väl i det närmaste en garanti. Och så är det tyvärr inte i Manchester United, trots den stjärnspäckade truppen.

Lätt därtill att City har en ledig plats i anfallet efter att de missade att signa Harry Kane i somras och kommer göra allt för att rekrytera en klassanfallare under kommande år. Så visst är City en högst trolig destination för en av världens just nu bästa anfallare.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen