post image

Rashfords hyllning till Bellingham: Bäst i världen inom ett par år

Skriven av: admin
Publicerad 2022-12-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Marcus Rashford menar att Jude Bellingham kommer vara den bästa spelaren i världen, på sin position, inom några år. 

Manchester United kommer med stor sannolikhet att försöka signa Jude Bellingham igen om han tillåts lämna Borussia Dortmund i sommar – även om prislappen förväntas ligga en rejäl bit över £100 miljoner. Men klubbens chanser att vinna racet bedöms som ganska små, med tanke på konkurrensen från klubbar som Real Madrid, Manchester City och Liverpool.

United försökte signa Bellingham redan 2019, men man fick också då se sig nobbade. Den då 16-årige mittfältaren valde istället Dortmund och under sina 2,5 år i Tyskland har han redan etablerat sig som en av världens bästa mittfältare - blott 19 år gammal. Just nu glänser han också för England i VM och Marcus Rashford menar att det inte kommer vara något snack om vem som är världens bästa mittfältare om ett par år.

"Han är en otrolig spelare. Jag tror att det inte kommer vara något snack om vem den bästa mittfältaren i världen är om två, tre år. Han kan göra allting. Hans förmåga att löpa är löjligt bra. Han kan springa ikapp vem han än möter. Han tar sig in i boxen, han gör mål, han försvarar, allt."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Just nu sprids det bilder med Bellingham och Alexander-Arnold (Liverpool) som om dom vore bästa polare i Qatar. Om detta skulle betyda något vilken klubb Bellingham väljer i vår, återstår att se.

    1
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen