post image

Rashford: Zlatan hjälpte mig överleva under Mourinho

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Marcus Rashford pratar om vad Jose Mourinho och Zlatan Ibrahimovic betytt för den egna utveckligen. 

Marcus Rashford är numera en av de stora stjärnorna i Manchester United, men annat var det under Jose Mourinho. Efter att ha slagit igenom stort under Louis Van Gaal vintern 2016, så haltade utvecklingskurvan under Mourinho och speltiden blev mer oregelbunden och hans roll i laget inte självklar.
I en intervju med UTD Podcast säger dock Rashford att åren under Mourinho gjorde honom mentalt tuff och att det får ses som något positivt.
”Det var tufft, men när jag blickar tillbaka på det om fem sex år så tror jag att jag kommer se det som de stunder som gjorde mig mentalt tuff. Jag har blivit mycket bättre som ”all round-spelare” och det är mycket pga av de två åren under Jose. Vi hade upp och nedgångar. När jag ser tillbaka på det så var det definitivt en tuff period som gjorde mig till en bättre spelare.”
Och om Zlatan Ibrahimovic, säger Rashford:
”Han mentalitet var bortom allt jag någonsin spelat med tidigare. Han brydde sig inte om vad någon sa till honom eller vad någon sa om honom. Hans mentalitet var nyckel i min utveckling, speciellt när Jose var där eftersom han spelat under Jose tidigare och visste att man måste vara en viss typ för att överleva under honom.”

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen