post image

Rashford: Vi ska framåt

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-31
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Marcus Rashford säger att Manchester United nu börjar hitta tillbaka till sitt riktiga jag och att allt arbete man gjort sedan försäsongen nu börjar bära frukt. 

Manchester United tog i går sin tredje bortaseger inom loppet av en vecka – man slog Partizan Belgard borta, man slog Norwich borta och i går tog man en tung bortaseger på Stamford Bridge då Chelsea besegrades med 2-1 efter två mål av Marcus Rashford.
Rashford har precis som resten av Manchester United varit inne i en formsvacka och måltorka, men United ser onekligen ut att nu vara på rätt spår och även Rashford växer för varje match med både prestationer, mål och ledarskap.

I går avgjorde han mötet med en mycket vacker frispark och efter matchen pratade han med media:
"Vi har varit i en tuff period. Vi håller fortfarande på att ta oss igenom den perioden och det enda sättet man kan göra det på är att kämpa sig igenom den och se till att ta segrar - för i slutet av dagen så är det vad som gör folk glada. När man vunnit en match - oavsett om det är hemma eller borta - så vaknar man upp med en bra känsla. Så det vill vi känna så ofta som möjligt den här säsongen."
"Vår huvudsakliga fokus är att bli bättre och att utvecklas för vi ska definitivt ta oss framåt. Sedan försäsongen så har vi gjort en hel del bra arbete. Starten på säsongen blev inte direkt vad vi hade förväntat oss,  men vi måste ta oss igenom det och börja vinna matcher."
Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen