post image

Rashford: Vi är starkare nu än i mars

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Marcus Rashford säger att Manchester United kommer vara starkare nu än vad man var innan spelstoppet - då man var väldigt starka.

United flög fram innan spelstoppet och var obesegrade i elva raka matcher och Bruno Fernandes glänste och fick hela laget att kännas pånyttfött. Under spelstoppet har både Marcus Rashford och Paul Pogba läkt ifrån sina skador och är nu tillgängliga inför matchen mot Tottenham den 19 juni, två dagar efter att Premier League återupptas.
”Jag tycker vi är i en mycket starkare position nu än vad vi var innan lockdown” säger Rashford. ”Vi måste bara ta varje match som den kommer och inte gå saker och ting i förväg. Vi jobbar hårt på träningarna och sammansvetsas som lag, med spelare som kommer tillbaka från skada osv. Jag personligen känner att jag hade min bästa säsong hittills innan jag skadade mig och nu när jag är tillbaka fullt frisk är jag redo att köra på igen.”
Under tiden i karantän har Rashford gjort en stark insats för samhället där han nyttjat sin plattform för att koordinera distribution av mat till barn som annars är beroende av målet mat de får i skolorna – ett mål mat de inte fått under lockdown. Rashford har både donerat och uppmanat andra att donera och hans arbete har mättat många små munnar de senaste månaderna.
”Jag brukade åka bussen genom centrum i stan och jag brukade tänka att en dag kommer jag vara i en position att kunna hjälpa till. Det är något jag burit med mig. För tio år sedan hade jag varit en av barnen som undrade var jag skulle få min nästa måltid i från. Jag hade turen att få ett kvällsmål när jag kom hem, men det är många barn som inte får det” säger Rashford.

Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen