post image

Rashford: Topp-fyra är inte alls omöjligt

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Marcus Rashford säger att Manchester United har en rejäl uppförsbacke framför sig under resten av säsongen, men att det absolut inte är någon omöjlighet att nå topp-fyra i Premier League. 

Manchester United har haft en katastrofstart på säsongen och man ligger efter elva spelade omgångar på 10:e plats i Premier Leauge, hela tio poäng ifrån Chelsea – som just nu har fjärdeplatsen. Så att United ska ta sig upp till Champions League-platserna, ser i alla fall inte just nu speciellt sannolikt ut.
Men det är långt kvar på säsongen och Marcus Rashford säger till Sky Sports att det trots uppförsbacken inte är någon omöjlighet att Manchester United tar sig till Champions League via Premier League.

"Det kommer att bli tufft (att nå topp-fyra) men det är inte i närheten av omöjligt. Vi behöver inte fokusera på några andra lag. Vi spelar vår bästa fotboll när vi fokuserar på oss själva och på att bli bättre. Det är bara så Man United spelar bra fotboll och det måste vi börja göra igen. Det kan vara väldigt enkelt för oss, men samtidigt vill man inte göra saker för komplicerade för sig själv."
"Huvudsaken är att vi reser oss nu. Jag känner alltid med hemmamatcher att om man är energisk på planen, tar löpningar har energi - då vinner man matcher oftare än inte. Old Trafford är ett speciellt ställe och om vi kan göra så med våra fans bakom oss, så är det en tuff arena att komma till. När vi spelar i det tempo vi gör när vi är som bäst så är det det väldigt svårt att stoppa oss. Så det använder vi som mall och vi måste tillbaka till det."
"Jag tittar på matcherna där vi spelat bra och de matcher vi inte spelat bra. Man jämför dem och ser hur man kan vara mer konsekvent i matcher. Vi hade matchen mot Leicester, som inte var rolig i 90 minuter men där vi ändå tog oss igenom hela matchen. Vi vann med 1-0 och det gör mycket både för laget och för dig som individ. Men helst vill man ha stödet (från fansen) med sig och man vill kunna hjälpa sina lagkamrater."
Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen