post image

Rashford om samarbetet med Martial

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Marcus Rashford säger att han är glad över Anthony Martials återkomst i Manchester United och siktar nu på att bygga ett starkt och målfarligt partnerskap med fransmannen. 

Anthony Martial återvände nyligen efter en två månader lång skadefrånvaro och hans comeback gav en omedelbar effekt i anfallet med två mål på sina tre första starter.
Manchester United har under hösten haft mycket svårt med kreativiteten i offensiven och även svårt att få bollen i nät. Marcus Rashford har ofta sett isolerad ut i anfallet, men han har sett ut att börja hitta formen sedan Martial återvände och i en intervju med Sky Sports så säger han att Martials återkomst kommer gynna honom och att de som anfallsduo måste se till att producera både fler mål och fler assist.

"Om man har support som central anfallare så är det inte illa alls. Man kan länka i spelet och ta löpningar så man hamnar precis framför mål, så det kan vara bättre ibland. Det kan vara tufft att vara ensam anfallare i 90 minuter. Martial har verkligen varit saknad. Som anfallare är det alltid lättare om man har någon att jobba med och just nu har vi en bra period. Vi har spelat bra fotboll, men vi kan definitivt göra fler mål och assist och det ska vi som duo försöka göra bättre."
"Dan (James) också. Han är väldigt effektivt från sin kant och han kan också göra fler mål och slå många assist till oss. Vi tar en match i taget och ser var vi kan bli bättre efter varje match."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen