post image

Rashford om Martial: Det kan bara sluta på ett sätt

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Marcus Rashford säger att lagkamraterna i Manchester United måste fortsätta sätta Anthony Martial i lägen så han kommer själv mot målvakten. "Då kan det bara sluta på ett sätt" säger Rashford. 

Anthony Martial och Marcus Rashford börjar hitta ett fint samarbete som bär frukt och duon gjorde i går varsitt mål då United bortaslog Burnley med 2-0. Martial gjorde även två mål mot Newcastle på Boxing Day och Rashford säger att det nu gäller för lagkamraterna att fortsätta sätta fransmannen i lägen där han kan glänsa.
”Han är briljant när han kommer själv mot målvakten. Det är upp till oss att ge honom fler såna lägen. Som 9:a vill man ha den typen av lägen och vi vet att när han är framför mål och när han är lugn och självsäker som han är nu, så kan det bara sluta på ett sätt.”
”Så vi måste bara fortsätta leverera lägen till honom, låta honom fortsätta göra mål och bibehålla självförtroendet. Då kommer vi klara oss bra framöver.”

United kontrollerade största delen av matchen mot Burnley, men Martials 1-0 mål från den 44:e minuten stod sig hela vägen till matchens sista spark, då Rashford avgjorde på kontring framspelad av Daniel James.
"Vi kunde varit mer kliniska" säger Rashford. "Deras mittbackar nickade iväg varenda boll som kom in och det var inte lätt, men vi gjorde bra ifrån oss som fick segern."
Rashford rundande målvakten och lyckades sedan på ett mäktigt vis få in sitt 12:e ligamål för säsongen.
"Jag vet fortfarande inte hur den gick in. Men vi tar det gärna. För mig handlar det bara om att vara i rätt positioner. Jag vet att jag kommer missa ibland och ibland göra mål, men så länge jag konsekvent tar mig in i rätt positioner så kommer jag göra mål."
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen