post image

Rashford om den nya trion: Nytt och fräscht

Skriven av: admin
Publicerad 2022-08-05
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Marcus Rashford ser fram emot att se vad den nya Manchester United-trion kan tillföra. 

Tyrell Malacia, Christian Eriksen och Lisandro Martinez – det är nyförvärven med bara två dagar kvar till ligapremiären. Givetvis är det inte i närheten av tillräckligt bra. Det finns luckor på mittfältet och luckor i anfallet, som förhoppningsvis tätas innan fönstret stänger.

Trion som värvats in får dock ändå ses som bra värvningar. Dynamiska spelare med rätt attityd. Och Marcus Rashford ser fram emot att jobba med sina nya lagkamrater både på och utanför planen.

"Det är alltid en härlig känsla. Det tillför något nytt och fräscht. De är alla anpassningsbara spelare och de kan spela i olika system och i olika roller. Jag ser fram emot att spela med dem och se vad vi kan göra ihop. Alla tillför något annorlunda och också utanför planen tillför de något nytt till omklädningsrummet. Det är viktigt, för det är en lång säsong och man behöver varandra för att motivera varandra och förhoppningsvis kommer de göra det utanför planen. På plan är de alla trygga spelare och vi ser alla fram emot att spela med dem."

Källa. MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen