post image

Rashford: Känner mig 10 gånger bättre nu

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Marcus Rashford ger en intervju med Sky Sports där han pratar om rehabiliteringen och livet i karantän. 

Marcus Rashford ådrog sig i januari en dubbel stressfraktur i ryggen och det rapporterades att han skulle bli borta nästan resten av den pågående säsongen. Men med tanke på de rådande omständigheterna och spelstoppet så har Rashford en chans att vara tillbaka när säsongen återupptas (om den gör det) och i en intervju med Sky Sports säger han att han känner sig mycket bättre nu än för några veckor sedan.
”Jag känner mig mycket bättre. Jag har en ny röntgen om några dagar som borde bekräfta det, men jag känner mig mycket bättre nu jämfört med hur jag kände mig för två tre veckor sedan. Jag känner mig tio gånger bättre nu. För mig handlar det nu bara om att bygga upp mig och träna och sedan att spela matcher för laget. Jag är på en mycket bättre plats (mentalt) nu. Jag känner mig mycket gladare än vad jag gjorde för någon månad sedan, så det känns positivt.”

Och om hur han själv hanterar livet i karantän, säger han:
"Alla hanterar bara omständigheterna så bra de kan. Jag har bara varit hemma i mitt hus. Tränat i mitt gym och jobbat på återhämtning, läst böcker, kollat Netflix och försöka få tiden att gå. Det finns inget man kan göra som ens kommer i närheten av att vara i omklädningsrummet med laget, så jag försöker jaga den trippen. Jag var ändå tvungen att vara ledig pga min skada och jag har turen att ha en motionscykel i mitt gym på nedervåningen. Så det är inte mycket som egentligen förändrats för mig - jag gör fortfarande min dagliga rutin som jag gjorde innan."
Rashford har även sjösatt ett fint initiativ som går ut på att mindre priviligierade barn som nu tvingas vara hemma från skolan, ska få mat - även om familjen har dålig ekonomi och svårt med försörjningen i tider då man inte kan förlita sig på skolmaten som ett viktigt dagligt mål.
"Jag visste inte hur många barn som inte fick mat hemma och var beroende av skolmaten. Den siffran chockerade mig. Sedan kom jag på att jag pratat med en vän som sa att det fanns en möjlighet för oss att hjälpa dessa människor och FareShare gjorde så att vi kunde få det att fungera. Jag tror aldrig jag gjort något på så kort tid förut. Jag tänkte att - Låt oss försöka få in £100 000 och just nu är vi på £97 000."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

9 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen