post image

Rashford: Jag vill ha Sancho i United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Marcus Rashford säger att han gärna vill spela tillsammans med Jadon Sancho i Manchester United. 

Jadon Sancho har under sina år i Borussia Dortmund blommat ut till en av Europas hetaste unga spelare och han spås en mycket ljus framtid. Han är enligt många rapporter ett av Manchester Uniteds primära transfermål för sommaren och många rapporter gör också gällande att United leder racet om han signatur, trots att han jagas av flera storklubbar.
Marcus Rashford säger i en Instagram Live-video att han gärna vill se sin landslagskompis i United.
”Det vore bra om Sancho kom till United. Sancho är en fantastisk spelare. Han är den nya generationens spelare. Det är definitivt spännande att se den spelare han håller på att bli – och förhoppningsvis kan vi spela tillsammans. Det vore bra. Han spelar spontant och är väldigt idérik. I den här generationen är det den typen av saker du behöver för att bli världsklass.”
Dortmunds VD Hans-Joachim Watzke sa i förra veckan att man inte kommer blocka en flytt om Sancho vill lämna i sommar, men att ingen klubb ska förvänta sig något REA-pris bara för att den rådande situationen pressar klubbar ekonomiskt. 20-åringen förväntas kosta upp emot £120 miljoner.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen