post image

Rashford: Jag är tillbaka innan säsongens slut

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Marcus Rashford säger att han kommer vara tillbaka innan säsongens slut för att hjälpa Manchester United nå topp-fyra i Premier League. 

Rashford skadade sig i förra veckans FA Cup-match mot Wolverhampton och är nu borta med en stressfraktur i ryggen som förväntas hålla honom borta i två – tre månader. Solskjaer fick under gårdagens presskonferens frågan om 22-åringen kommer spela igen denna säsong och svarade:
”Marcus kommer få så lång tid som han behöver för att bli frisk. Vi kommer inte riskera honom när han varit skadad. Jag har den bästa medicinska personalen i England och jag är säker på att Marcus kommer vara 100% fit när han kommer tillbaka.”
Men Rashford själv räknar med comeback innan säsongens slut. Premier Leagues officiella Twitter-konto önskade honom en snabb återhämtning och han svarade.
”Tack. Jag kommer tillbaka innan säsongen är slut för att förhoppningsvis hjälpa mitt lag att nå topp-fyra.”

Källa: Twitter

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

 1. En lojal, engagerad och professionell fotbollsspelare. Tyvärr spelar han med ett av de sämsta Man-Utds lag. Rashford har inte de fantastiska förutsättningar Rooney hade, bl.a. den bästa tränaren SAF samt ett lag som bestod av bland andra Cristiano Ronaldo… mm.

  6
  0
  1. Instämmer! Det är det som är mest tragiskt när man ser dagens trupp. Spelare som Rashford, Greenwood och Mctominay hade kunnat utvecklas till världsstjärnor i United under Sir Alex. Jag är rädd att dom aldrig når deras fulla potential pga hur klubben hanteras

   1
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen