post image

Rashford: Ifrågasätt aldrig min hängivenhet. Jag älskar United

Skriven av: admin
Publicerad 2022-01-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Marcus Rashford bemöter den senaste veckans rapporter om grupperingar, dålig stämning och brist på förtroende för managern. 

Flertalet spelare har nu på olika sätt bemött den senaste veckans rapporter om att stämningen är tjurig och att delar av omklädningsrummet saknar förtroende Ralf Rangnick.

Marcus Rashford är en av spelarna som visat upp besynnerligt svag form under vintern, men han skriver i ett långt inlägg på Instagram att hans hängivenhet och commitment till Manchester United aldrig ska ifrågasättas.

"Jag läste någonting om jag inte varit aktiv på sociala medier, men vad kan jag säga som kommer göra det här bättre förutom att visa det ute på planen? Vi har alla känt besvikelse över de senaste framträdandena och vi har varit lika besvikna över nyhetsrapporterna som ifrågasätter vårt commitment inte bara till managern och coacherna, men till klubben."

"Jag är oländig respekt för båda och jag ser fram emot att förbättra mitt spel under personalen i Manchester United. Jag surar inte. Jag är inte olycklig. Om jag är besviken över några av mina senaste framträdanden? Självklart är jag det. Jag är min största kritiker. Det har varit en tuff start, men jag är fast besluten att bevisa mitt värde. Min hängivenhet och min vilja att vara här ska aldrig ifrågasättas. Jag älskar den här klubben."

Källa: Instagram

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Rashford har inte varit bra på ca 2 år. Han har lagt mer tid på sociala medier, sin frisyr och sin välgörenhet utanför fotbollen. Om han lägger mer fokus på sin fotboll så kanske han kan hitta tillbaka igen. Han ser bara klumpig och dålig ut. Status som stjärna gjorde honom inget gott kan man lugnt säga, han va så jävla mycket bättre när han va en färsk grönling från akademin.

    2
    3

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen