post image

Rashford: Han har varit briljant

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Marcus Rashford hyllar Daniel James för dennes arbetsmoral och talang och han ser fram emot att plocka fler poäng för Manchester United tillsammans med James och Martial. 

Manchester Uniteds målproduktion och offensiv generellt har varit helt under isen hela hösten – mycket pga av skador på nyckelspelare som Paul Pogba och Anthony Martial, samtidigt som man inte har tillräcklig bredd i truppen.
Men nu är Martial tillbaka och i går mot Norwich utgjorde han en stark offensiv trio tillsammans med Daniel James och Marcus Rashford. Och just Rashford – som haft så svårt med mål under hösten – tycks nu vara på väg tillbaka till formen med två mål på de senaste två matcherna.

En stor del av det tillskrivs samarbetet med Daniel James och Rashford ser fram emot att utveckla det och växla upp offensiven ytterligare, nu när Martial också är tillbaka.
"Han har haft en briljant impact (James). Han har gjort viktiga mål och slagit assist. Huvudsaken är att jobba hårt för laget. Jag säger alltid att om man jobbar hårt för laget så kommer det andra på köpet och han är ett äkta exempel på det."
"Vi är alla hungriga på att fortsätta göra mål och fortsätta slå assist till varandra. Om vi tre kan göra det regelbundet så kan vi definitivt få fler poäng" säger Rashford. 
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen