post image

"Rashford hade van Dijk i fickan"

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

TalkSport-experten Adrian Durham anser att Marcus Rashford gav många av sina kritiker svar på tal då han ägde världens bästa mittback Virgil van Dijk matchen igenom. 

Marcus Rashfords form har inte varit något vidare under hösten men i söndagens match var han riktigt formtoppad mot ärkerivalen Liverpool. Kanske var det hans Unitedhjärta som vaknade till liv dagen till ära.
Han ställdes mot världens just nu bästa mittback Virgil van Dijk och han gjorde det väldigt bra och skapade stora problem för holländaren. Och det var ju också Rashford som gjorde Manchester Uniteds mål i matchen, som sedermera slutade 1-1 efter sen kvittering av gästerna.

TalkSports expert Adrian Dunham tar det så långt att han anser att Rashford hade van Dijk "i fickan"
"Efter matchen ramlade de ur Rashfords fickor. Några karameller, en bunt sedlar, några telefonnummer. Och så Virgil van Dijk. Han fick honom på etterkälke och oroade honom. Jag tvivlar på att Virgil van Dijk sov den kvällen."
"Rashford orsakade honom så många problem. Han jobbade så hårt och man kunde se att han var slutkörd när han byttes ut. Han byttes ut när de ledde med 1-0 och se hur det blev - de vann inte i slutändan. Jag tycker att han var riktigt bra och gav många kritiker svar på tal, men han måste vara mer konsekvent."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen