post image

Rashford: Gör mål som ingen annan kan göra

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-05
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Marcus Rashford hyllar sin yngre kollega, men påpekar att det är viktigt att pressen på honom inte blir för stor. 

Mason Greenwood har haft en väldigt fin debutsäsong i Manchester United och vi börjar nu på allvar se att 18-åringen är en talang utöver det vanliga. Igår gjorde han mål med både högern och vänstern i 5-2-segern mot Bournemouth – två mål som tog hans total för säsongen till 15 mål alla turneringar.
Innan Greenwood så var Rashford den senaste riktigt stora stjärnan att komma upp ur akademin. Rashford hyllar Greenwood för hans prestationer, men poängterar att en så ung spelare behöver få utvecklas utan för stor press.
”Vänsterfoten, högerfoten – han kan avsluta med båda, men lägg inte för mycket press på honom. Låt honom bara spela sitt spel och göra vad han gör. Han gör mål på sätt som andra inte kan göra mål och det är en stor bonus för oss att ha honom i laget.”
”För oss spelar det inte någon direkt roll vem som gör mål så länge någon gör mål och får in poängen. Mason har varit glödhet. Anthony har varit glödhet och det är alltid positivt för lag när anfallarna gör mål. De har varit briljanta hela säsongen, så det är viktigt att fortsätta så till slutet av säsongen.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen