post image

Rashford: Finns ingen bättre

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Marcus Rashford ger en intervju med Sky Sports och pratar om Ole Gunnar Solskjaer och målen för Manchester United. 

Ole Gunnar Solskjaer börjar nu få Manchester United på rätt köl, efter lång tid av mycket dålig form. Det råder inga tvivel om att han sitter säkert på sin plats och har ledningens fulla stöd – och Marcus Rashford säger att det inte finns någon bättre person än Solskjaer, att leda United framåt.
”Jag kunde se vad han hade för vision för klubben och för mig var det en no-brainer – vi är på samma sida och vill båda samma saker för klubben. Ole är en fantastisk kille. Han är en väldigt bra manager och han vill klubbens bästa, så enligt mig finns det ingen bättre person för jobbet” säger Rashford till Sky Sports.
Säsongen har ju inte börjat något vidare för United och man ligger just nu på 7:e plats i tabellen, hela nio poäng ifrån fjärdeplatsen. Rashford hade dock inte nöjt sig med om United – mot alla odds – skulle lyckas hamna topp-fyra.

"Om vi når topp fyra men inte tar någon trofé under säsongen, så hade jag inte varit nöjd. Om vi lyckas ta några troféer och komma topp fyra så har det varit en lyckad säsong. För mig handlar det om att visa tecken för framtiden, för den här situationen kommer inte förändras över en natt och vi vet att vi inte kommer kunna ta oss dit vi vill över en natt."
"Vi måste ta vår tid och ha tålamod och tro på det vi gör till 100% och det tycker jag vi gör. Manchester United måste alltid jaga troféer och jag tror det nu gått 18 månader sedan den senaste, så det var ett tag sedan."
Källa: MEN, Sky

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen