post image

Rashford: Det var en tung period

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den formstarke Marcus Rashford säger att det varit en tung höst men att den nu är över. "När man får chansen gäller det att leverera" säger Rashford. 

Rashford hade en tung höst i Manchester United och lyckades inte alls bära anfallslinjen på ett värdigt sätt, men så fort Anthony Martial återvände från sin långtidsskada så lossnade det för Rashford som sedan fransmannens återkomst i laget har han haft en stigande formkurva.
Rashford har nu gjort nio mål på sina tio senaste matcher för Manchester United och det engelska landslaget och han säger att en anledning till superformen dels är kontinuitet och även att det liksom lossnar när det väl lossnat.

"Det har varit en tuff period, men nu får jag matcher konsekvent och spelar varje vecka. Som anfallare är det väldigt viktigt. Om man åker in och ut ur laget så får man aldrig riktigt det där självförtroendet framför mål. Men när man får chansen i laget så är det viktigt att man levererar och när man väl börjat göra det så kommer det naturligt sen."
"Jag har varit med i två mästerskap nu och truppen är så viktig. Vi måste använda alla individers kvalitéer till vår fördel. Folk kommer få speltid vid olika tillfällen, men när man väl är ute på planen så gäller det att leverera."
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen