post image

Rashford: Den killen har karaktär

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Marcus Rashford hyllar Daniel James för dennes karaktär. "Han sparkas ned hela tiden, men ändå reser han sig och kör vidare. För mig är det karaktär."

Daniel James inledde karriären i Manchester United på ett succéartat vis i höstas, men sedan dess har formen dippat något. Men även om han inte glänser på samma sätt nu som i augusti så levererar han allt som oftast habila framträdanden.
Och den lille walesaren får dessutom ta emot mycket stryk i nästan varenda match, men trots hårda smällar så reser han sig upp och kör vidare – något som Marcus Rashford tycker visar på stark karaktär. Efter matchen mot Burnley, sa Rashford.
”Vi pratar om karaktär och det är karaktär enligt mig. Han sparkas ned varenda gång han får bollen under 95 minuter, men han reser sig ändå och tar löpningar med boll och slår passningar. Han har gett oss ett hot varenda gång han varit på planen. Det krävs mycket karaktär för att regelbundet göra vad han gör och han har varit klass för oss.”

James köptes från Swansea för endast £15 miljoner i somras och under hösten har han hittills levererat tre mål och sex assist på 19 matcher i ligan. Och alltid en fläckfri attityd och mycket bra arbetsmoral. Kap!
 
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen